HOTEL BLAŽA ĐAKOVO

O nama

Lokacija i upute

Hotelske usluge

Proslave i svečanosti

Predavanja i seminari

Restoran i catering

Smještaj i rezervacije

Turistička ponuda

Kontakt

PROSLAVE I SVEČANOSTI

Bez obzira na povod, organizaciju svih Vaših proslava i svečanosti s povjerenjem prepustite hotelu Blaža u Đakovu.

Vjenčanja i zaruke

Bilo da se radi o Vašem vjenčanju ili zarukama kao prvom koraku prema Vašem zajedničkom životu, trenutak je svakako jedan od onih koje ćete se s radošću pamtiti cijelog Vašeg života. I baš iz tog razloga sve mora biti savršeno i bez greške. Mnogo je detalja koji moraju biti na svom mjestu da bi Vaše vjenčanje bilo jedinstveno za Vas i za sve Vaše goste. Vi ste zvijezde te večeri i sve mora biti podređeno Vama i Vašem dobrom raspoloženju. Upravo zbog tog, prepustite organizaciju Vašeg vjenčanja hotelu Blaža. Dvorana je optimalnog kapaciteta 400 osoba, a mladenci gratis dobivaju i noćenje u mladenačkom apartmanu. Članovi našeg osoblja su profesionalci u tom poslu već gotovo 20 godina i mnogi parovi su se uvjerili u kvalitetu naše usluge. Uvjerite se i vi. Rezervirajte svoj termin na +385 31 816 760 ili e-mail.
prsten

Krštenja

Rođenje djeteta je po mnogima najsretniji trenutak u životu svake obitelji. Dolazak novog života je blagoslov kao nijedan drugi i sreća koja je mnogima uskraćena. Krštenje je prvi od sakramenata i početak putovanja, događaj najveći među još mnogim velikim trenucima koji slijede. Zato za «najbolje» ni način proslave ne može biti ništa manje dobar. Neka Vaše novorođeno dijete već u svojim najmlađim danima osjeti komfor i profesionalizam usluge hotela Blaža u Đakovu. Za vas priređujemo proslavu krštenja potpuno prema Vašim potrebama i željama. Najavite nam se na telefon +385 31 816 760 ili e-mail. Ukažite nam povjerenje da se radujemo s Vama u najsretnijem trenutku Vaše obitelji.
beba

Dječji rođendani

Sretno djetinjstvo je neprocjenjivo bogatstvo svakog djeteta prije ozbiljnih životnih zadataka koji stoje pred svakim od nas, a proslava rođendana u životu svakog djeteta neupitno zauzima posebno mjesto. Proslavite rođendan svog djeteta u hotelu Blaža, u veselom ambijentu prepunom smijeha. Menü i zabavni sadržaji će biti složeni po Vašoj želji i sve će biti podređeno radosti Vašeg djeteta i njegovih malih gostiju. Javite nam se na telefon +385 816 760 ili e-mail.

torta

Maturalne zabave:

San svakog adolescenta i srednjoškolca je završetak školovanja. Za većinu borba sa obrazovnim sustavom završava upravo ovdje. To je prag zrelosti, završetak jednog velikog razdoblja i početak jednog još većeg. Tradicionalno se obilježava maturalnom zabavom. Za ovaj jedinstveni događaj nudimo Vam potpunu uslugu. Vaša «maturalna» bit će organizirana vrhunski i profesionalno. Po želji sami kreirate menü i sve ostalo, a ako želite, možete sve prepustiti nama i bez napora uživati u velikoj dvorani optimalnog kapaciteta od 400 osoba u koju se bez problema možete smjestiti i Vi i Vaši gosti. Ples do zore i zabava bez kraja. Ipak, maturalnu u životu imate samo jednom. Nebrojene generacije raznih srednjih škola uvjerile su se u vrhunsku kvalitetu usluge hotela Blaža. Kontaktirajte nas s povjerenjem na telefon +385 31 816 760 ili na e-mail.
maturalna

Diploma

Biti akademski građanin znači pripadati grupi od manje od 8% ukupnog stanovništva Hrvatske. Uspjeh koji ne može postići svatko neupitno je veliki razlog za proslavu. Vaše putovanje u nemirne poslovne vode započnite slavljem u hotelu Blaža u Đakovu. Počastite sebe i ljude koji su Vam bliski vrhunskom uslugom i besprijekornom organizacijom Vaše zabave. Dozvolite si da budete posebni jer ne postoji zahtjev koji je za nas nemoguć. Kontaktirajte nas. Telefon: +385 31 816 760 ili e-mail.
diploma

Godišnjica braka:

U modernizmu koji vremenom sve više uzima mjesto tradiciji u našim životima, u vremenu u kojem raste ritam života i broj razvoda, godišnjica braka postaje kruna tradicije obiteljskog života. Ona je podsjetnik da ste uspjeli i motiv da sebi i svojoj obitelji priuštite najbolje. U hotelu Blaža u Đakovu to znamo i polažemo veliku pažnju očuvanju tradicije i promociji institucije braka i obitelji. Kako znamo da je život prepun stresa u kojem brinući o drugima često zaboravljamo sebe, u posebnim trenucima dozvolite si komfor da se mi brinemo za Vas. Počastite se u romantičnom ambijentu primjerenom situaciji koji će za Vas u skladu sa Vašim posebnim željama složiti naše profesionalno osoblje. Najavite nam se i rezervirajte svoj termin na telefon +385 31 816 760 ili e-mail.
godisnjica

Karmine

Gubitak voljene osobe jedan je od najtežih trenutaka koji će Vam se dogoditi jednom u životu. On je uvijek iznenadan i uvijek nas uhvati nespremne. U trenutku u kojem ne želite biti sami i baviti se zamornim pojedinostima, oslonite se na brzinu i profesionalnost našeg osoblja. Hotel Blaža organizirat će za Vas karmine u potpunosti po Vašim željama. Menü koji Vi odaberete i ambijent koji odgovara Vama. Za Vaše teške trenutke, za Vas smo dostupni 24 sata na dan na telefon +385 31 816 760
golub

 

Od rođenja do smrti Vaš život je prepun trenutaka koje ćete željeti zapamtiti, proslaviti sa Vama dragim ljudima i koje ćete željeti učiniti nezaboravnim i jedinstvenim. Ukažite nam povjerenje i dozvolite da hotel Blaža Đakovo bude Vaš stalni i pouzdani partner i pratilac kroz život. U Vašim sretnim i u tužnim trenucima, u dobrim i u lošim danima, Hotel Blaža Đakovo je mjesto u koje ćete se vraćati jer kod nas uvijek možete pronaći točno ono što Vam nedostaje da bi trenutak u Vašem životu bio potpun.